Ο Σπάθας δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα! Το κραυγαλέο «στήσιμο» σε βάρος του Άρη αηδιάζει, αλλά και συσπειρώνει τον κόσμο!

Ακόμη μια κρύα και πικρή ήττα υπέστη στην Κρήτη ο Άρης από τον ΟΦΗ. Μια ήττα που διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο που “φωνάζει” από μακριά ότι υπάρχει πλέον κραυγαλέο «στήσιμο» σε βάρος του Άρη!

Ήταν μια άθλια, αισχρή στα όρια της αλητείας διαιτησία. Ήταν η συνέχεια των οργίων του Βοσκάκη. Η κόκκινη στον Έλσνερ στο 2′ στο πρώτο σκληρό μαρκάρισμα θα περάσει στην ιστορία. Ο Σπάθας σε παρόμοιο μαρκάρισμα δεν απέβαλλε τον Κάλαϊτζιτς στο 14’ και του έδωσε κίτρινη! Δεν απέβαλλε τον Τριποτσέρη που έπαιζε με αγκωνιές! Πραγματικός “καμικάζι”! Ο επόπτης Ακρίβος έδωσε οφσάιντ στο 10′ σε φάση πέναλτι και αποβολή υπέρ του Αγκάνθο. Aκόμη και η κίτρινη στον Διούδη, για… καθυστέρηση, ενώ έχανε ο Άρης! Οι πιο κραυγαλέες περιπτώσεις.

Τελικά, μπορεί να βγει κάτι καλό από αυτές τις αισχρές διαιτησίες τύπου Βοσκάκη και Σπάθα; Μπορεί ναι. Όπως το να συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω από την ομάδα. Γύρω από αυτήν την ομάδα με τις πολύ συγκεκριμένες δυνατότητες, την ομάδα που δεν έχει την ποιότητα που θα ήθελε ο κάθε ένας φίλαθλος του Άρη να έχει η αγαπημένη ομάδα του.

Πρέπει να στηριχθούν αυτοί οι παίκτες, γιατί αυτοί είναι που θα παλέψουν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Είναι ηλίου φαεινότερο τι συμβαίνει με τις διαιτησίες, τι σκηνικό έχει “στηθεί” για την αντιμετώπιση του Άρη!

Αλήθεια τόσο πολύ πειράζει κάποιους που θα υπαχθεί η ομάδα στο άρθρο 99; Είναι προφανές ότι η διοίκηση όποιες κινήσεις κι αν έχει κάνει, δεν βρίσκει ανταπόκριση, γιατί πολύ απλά δεν είναι εύκολο τελικά σε αυτό το βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο να προχωρήσεις τόσο απλά.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι η “παράγκα” ζει και βασιλεύει… Θα υπάρξει νεότερο ρεπορτάζ του PRESSARIS σχετικά.

Ένα είναι σίγουρο. Το κραυγαλέο «στήσιμο» σε βάρος του Άρη αηδιάζει, αλλά και συσπειρώνει τον κόσμο!

 

 

 

 

To Top