Ο Σπανός θέλει να φέρει στον Ατρόμητο τον Ρενέ Κριν

Μια μεταγραφή – έκπληξη θέλει να κάνει ο Ατρόμητος. Κάποιες πληροφορίες θέλουν την ομάδα του Περιστερίου να πάρει κάποιον δανεικό από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ, καθώς η διοίκηση Σπανού ξέρουμε πως… πατάει και στις δύο βάρκες.

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τον προπονητή Άνχελ Λόπεθ βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Ρενέ Κριν.

Την περσινή σεζόν ο 31χρονος μέσος έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Καστεγιόν και πραγματοποίησε συνολικά 7 συμμετοχές. Πριν από λίγες εβδομάδες έμεινε ελεύθερος από τους Ισπανούς.

Ο Ρενέ Κριν ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μάριμπορ και το 2006 μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ιντερ. Τρία χρόνια μετά προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα των Νερατζούρι. Ηταν μάλιστα μέλος του ρόστερ της ομάδας που κατέκτησε το Champions League τη σεζόν 2009/2010.

Το καλοκαίρι του 2010 παραχωρήθηκε στην Μπολόνια. Με τη φανέλα της «La Rossa» πραγματοποίησε 64 συμμετοχές και είχε 1 γκολ, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του να αναγκάζουν την Ιντερ το 2014 να τον αποκτήσει ξανά, καταβάλλοντας 1.2 εκατ. ευρώ. Ούτε όμως τη δεύτερη φορά μακροημέρευσε στους Νερατζούρι, καθώς τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε ως δανεικός στην Κόρντοβα.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους παραχωρήθηκε στην Γρανάδα έναντι 1.3 εκατ. ευρώ. Με τα χρώματα του ισπανικού συλλόγου είχε 37 συμμετοχές, ενώ το καλοκαίρι του 2017 δόθηκε ως δανεικός στη Ναντ (50 συμμ., 2 γκολ). Το επόμενο καλοκαίρι η γαλλική ομάδα τον αγόρασε από την Γρανάδα. Στη Γαλλία έμεινε μέχρι το 2020 και πέρσι έπαιξε στην Segunda Division με την Καστεγιόν, από την οποία έμεινε ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου.

Το καλοκαίρι του 2014 η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είχε φτάσει τα 3.3 εκατ. ευρώ, ενώ τώρα η «μετοχή» του αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

To Top