Ο Σπανός πήρε Βαλεριάνο στον Ιωνικό

Στην απόκτηση του Γιώργου Βαλεριάνου προχώρησε ο Ιωνικός, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διετούς διάρκειας όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ αποτελεί επιλογή του Δημήτρη Σπανού με τον οποίο συνυπήρξαν στον Άρη τη σεζόν 2017-18, ανεβάζοντας τότε την ομάδα στην Super League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 χρόνων.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1992 στον Πειραιά και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό, όπου έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε από εκεί και πέρασε σε Θρασύβουλο, Γλυφάδα, ΟΦΗ, Καβάλα, Ηρακλή, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιά, Άρη, στην Πάφο της Κύπρου και ως δανεικός στην Ρίγα της Λετονίας όπου είχε και πέντε συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League. Μετρά συνολικά 188 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, διαθέτοντας σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, ενώ έχει και 8 συμμετοχές με την Εθνική U19 και μια φορά έχει κληθεί στην Εθνική Ανδρών».

To Top