ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σπύρος Μούρτος στο ARIS Summer Basketball Camp (photos)

Κοντά στους μικρούς αθλητές του ARIS Summer Basketball Camp στην Κρυοπηγή βρέθηκε σήμερα ο αρχηγός των “κίτρινων”, Σπύρος Μούρτος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά για το μπάσκετ, αλλά και να θυμηθεί τη δική του παρουσία σε αντίστοιχα καμπ.

Όπως ενημέρωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ:

“Ο Σπύρος Μούρτος έδωσε σήμερα (Τετάρτη 29/6) το «παρών» στο ARIS Summer Basketball Camp, το οποίο λαμβάνει χώρα στην κατασκήνωση Yuppi, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ δίδαξε στους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές τα μυστικά του αθλήματος τους μίλησε για όσα πρέπει να κάνουν ώστε να καταφέρουν να γίνουν καλοί παίκτες και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Ο Σπύρος Μούρτος, τον οποίο καλωσόρισε ο υπεύθυνος του camp, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, αναφέρθηκε στην αξία που έχει για τα παιδιά να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, ενώ θυμήθηκε και την δική του παρουσία σε αντίστοιχα camp. Όπως είπε, «είναι σημαντικό να ακούτε τους προπονητές σας και να βελτιώνεστε με την προπόνηση», ενώ τόνισε στα παιδιά ότι «ο καλύτερος παίκτης είναι ο συμπαίκτης σας».

Στη συνέχεια απάντησε με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών. Είπε ότι ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ιτέα. Ανέφερε ότι η προπόνηση σε αυτό το επίπεδο είναι σκληρή και καθημερινή, αλλά «όταν κάτι το αγαπάς, το κάνεις με χαρά». Ως πιο δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ μίλησε και για την αξία που έχει η σωστή διατροφή στους αθλητές”.

 

To Top