«Ο Σπύρου θεωρούσε πιο τιμητική την προεδρία του Άρη, από το να είναι υπουργός»!

Ένας από τους παράγοντες που θήτευσε ως μέλος του δ.σ τόσο στον ερασιτέχνη, όσο και της ΠΑΕ  Άρης κατά την διάρκεια των αντίστοιχων θητειών του Παναγιώτη Σπύρου, ο Χρήστος Γρόλλιος, μίλησε στο PRESSARIS για τον μεγάλο άνθρωπο και Αρειανό παράγοντα που έφυγε πρόσφατα από της ζωή. 

Ο νομικός σύμβουλος και εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΠΑΕ συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Σπύρου σε διοικητικά συμβούλια των κίτρινων, ενώ διατηρούσε χρόνια φιλία με τον άνθρωπο που τον στήριξε και τον ενθάρρυνε στα πρώτα του παραγοντικά βήματα από το 1991.

«Ο Παναγιώτης Σπύρου ήταν ο πλέον  αυτόφωτος πρόεδρος του Άρη και μόνο από την συμμετοχή του στα κοινά του Άρη πρόσφερε. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του ότι σημαντική και ταυτόχρονα τιμητική ήταν θέση του προέδρου στο σύλλογο, από το να είναι βουλευτής, ή ακόμα και υπουργός στην κυβέρνηση. Είχε μια υπερβατική αντίληψη των πραγμάτων» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος αναφέρθηκε παράλληλα σε ένα ζήτημα που επανέφερε πρόσφατα ο Γιάννης Μπουτάρης, δίνοντας την πραγματική του διάσταση.

«Αναφορικά με την θέση που είχε διατυπώσει πριν από χρόνια ο Παναγιώτης Σπύρου σχετικά με την δημιουργία μιας ομάδας στη Θεσσαλονίκη, είχε εκφράσει τη σκέψη για έναν σύλλογο, μια ένωση των μεγάλων συλλόγων της πόλης. Η θέση αυτή απέχει από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στο προσκήνιο η ιδέα αυτή δια στόματος του Δημάρχου, χωρίς αυτή να μειώνει την ιστορία και το μεγαλείο του Άρη, στον οποίο πίστεψε και υπηρέτησε ανιδιοτελώς. Βέβαια, αυτή η ιδέα ήταν εντελώς θεωρητική και αντανακλούσε την αγάπη του για την πόλη της Θεσσαλονίκης και μόνο αυτό.

Εξάλλου, ουδέποτε την επιδίωξε ουσιαστικά.  Τον Άρη τον αγαπούσε τον υπηρέτησε και τον στήριζε, είτε ενεργά μέσω της συμμετοχής του στα κοινά, είτε σαν απλός πολίτης. Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον σύλλογο που αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο  κενό. Σε κάθε περίπτωση είναι αναμφισβήτητη η Αρειανοσύνη και η ταπεινότητά του» κατέληξε ο Γρόλλιος.

 

To Top