ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Στέφανος Δέδας “σκιαγραφεί” στο PRESSARIS τον Άρη που αντιμετώπισε και… προβλέπει βελτίωση σε ρυθμό και “διάβασμα”!

Ο Στέφανος Δέδας αντιμετώπισε χθες την πρώην ομάδα του ως βοηθός του Γιούρι Ζντοβτς στη Γκαζιαντέπ και μοιράζεται μέσω του PRESSARIS τις σκέψεις του για τους κίτρινους σε συνάρτηση και με τον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αρχικά πως “έγινε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι και για την δική μας ομάδα και για τον Άρη. Θα έλεγα ότι το παιχνίδι είχε ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Ο Άρης στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός, εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος δικό μας, πίεσε στην άμυνα και πήρε μια διαφορά. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, ανεβάσαμε την πίεση μας και αυτό μας έβαλε πάλι στον αγώνα. Ο Άρης εκεί παρουσίασε κάποια προβλήματα. Στο τέλος το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, ο Άρης είχε πιο σωστές επιλογές και κέρδισε”.

dedas-zdovc

Σε ερώτηση πώς του φάνηκε ο Άρης απάντησε ότι “είναι πιο γεμάτη ομάδα από την περσινή χρονιά, δεν υπάρχει αμφιβολία. Διαθέτει έξι ποιοτικούς ξένους, που έχουν μπει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιωθούν και στον τρόπο με τον οποίο “διαβάζουν” τις καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Οι Έλληνες παίκτες δεν έχουν ακόμα τόσο καλό ρυθμό, αλλά είναι έμπειροι και γνωρίζουν τι και πως πρέπει να κάνουν”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη υπογράμμισε ότι “σαφώς και ο Άρης μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ, έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να το κάνει. Ίσως θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα στη θέση “4” σε καταστάσεις ποστ, κυρίως με τον Μαυροκεφαλίδη”.

To Top