ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο σταθερός Φαμπιάνο ανέβασε και τον Μπράμπετς

Στα συν της νίκης του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν η χρησιμότητα του Φαμπιάνο…

Στον φετινό Άρη η παρουσία του Φαμπιάνο είναι σημαντική για τη συνολικότερη λειτουργία της ομάδας. Όταν λείπει ο Βραζιάνος από την ενδεκάδα, λείπει μαζί με αυτόν και η ηρεμία που διακρίνει το παιχνίδι των αμυντικών των κιτρινόμαυρων. Το καθαρό μυαλό, το διάβασμα των φάσεων και φυσικά η ικανότητά του να συμμετέχει στο… χτίσιμο των επιθέσεων από πίσω.

Στην πρόσφατη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Φαμπιάνο πέρασε με επιτυχία τουλάχιστον δέκα πάσες. Η παρουσία του στην ενδεκάδα στα δυο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό εντός και Παναθηναϊκό εκτός, συνοδεύτηκαν και από την επιστροφή του Άρη στα θετικά αποτελέσματα.  Παράλληλα στα ματς που ανέκαμψε ο Φαμπιάνο,  ξεχώρισε και ο Μπράμπετς που σε αρκετά παιχνίδια φέτος, έκανε εμφανίσεις με αρνητικό πρόσημο.

Ο Βραζιλιάνος πάντως παρόλο που σε δυο μήνες λήγει το συμβόλαιό του με τον Άρη, δεν δείχνει να έχει αλλάξει καθόλου τον αγωνιστικό του προσανατολισμό. Οι εμφανίσεις του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι απόλυτα επαγγελματικές και αυτό δείχνει την αναγκαιότητα παραμονής του στους κίτρινους.

To Top