ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ο Σταμπουλίδης υπέγραψε στον Άρη 1+1 χρόνια”, γράφουν οι Αυστραλοί

Ο Άρης δεν έχει ανακοινώσει (ακόμα) την απόκτησή του, ωστόσο σύμφωνα με τους Αυστραλούς ο Χάρης Σταμπουλίδης έχει πείσει τον Πάκο Ερέρα και έχει βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Η ιστοσελίδα «theworldgame» αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμα πως ο Σταμπουλίδης είναι και στο μικροσκόπιο του Γκράχαμ Άρνολντ για την Εθνική ανδρών της Αυστραλίας. «Είναι ο πρώτος απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, της Νέας Υόρκης, που εξασφάλισε συμβόλαιο σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Πριν πάει στον Άρη βρέθηκε στο στόχαστρο των Κολοράντο Ράπιντς του MLS (ανήκε για ένα διάστημα στην Κ23 της ομάδας), ενώ έκανε προπονήσεις και με την ΑΕΚ. Ο Σταμπουλίδης εδώ και καιρό έψαχνε να βρει ομάδα στην Ευρώπη και τελικά τα κατάφερε υπογράφοντας συμβόλαιο για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη. Παράλληλα, έχει ήδη δύο συμμετοχές με την Κ19 της Ελλάδας, αλλά επιθυμία του είναι να παίξει στην εθνική Αυστραλίας», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: «Η μετακόμισή του στην Ελλάδα πιθανότατα θα του ανοίξει τον δρόμο για τους Socceroos, καθώς βρίσκεται ήδη στο ραντάρ του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκράχαμ Άρνολντ, ο οποίος ίσως του δώσει την ευκαιρία για την πρώτη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα».

Γίνεται εκτενής αναφορά για τον Άρη: «Θα συνεχίσει σε μία ιστορική ομάδα, μέσα στις μεγαλύτερες της Ελλάδας, η οποία διεκδικεί τις… δόξες του παρελθόντος, έπειτα από την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία κι αφού έπαιξε στην Γ’ Εθνική, λόγω οικονομικών ζητημάτων. Οι οπαδοί του Άρη, που γεμίζουν το χωρητικότητας 22.000 θεατών γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», θεωρούνται από τους πιο τρελούς και παθιασμένους σε ολόκληρη την Ευρώπη κι όχι μόνο στην Ελλάδα».

Το δημοσίευμα καταλήγει ως εξής: «Ο Σταμπουλίδης πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Ισπανού τεχνικού Πάκο Ερέρα και ακολουθεί την προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου. Αν και η θέση του είναι «εξάρι» μπορεί να αγωνιστεί και ως «8άρι», αλλά και σας δεξί μπακ».

To Top