ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σταρκ έκανε τον Καστρίτη να χαμογελάσει σε κομβικό σημείο

Ο Τζόναθαν Σταρκ είναι η τελευταία προσθήκη του Άρη και ήρθε να συμμαζέψει τα κενά του Μάρκους Καρ.

Ο τελευταίος στηρίχθηκε όσο κανένας άλλος από τον Καστρίτη, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να του δώσει άλλες ευκαιρίες. Ο Άρης έχει ανάγκη την σταθερότητα και την εμπειρία ενός παίκτη που θα τον ηρεμήσει στα δύσκολα και για πάρει ευθύνη σε καίριες φάσεις.

Αυτό έκανε ο Σταρκ σε έναν πολύ δύσκολο και κομβικό αγώνα στην Τουρκία. Ο Σταρκ έχασε τα δύο πρώτα και στη συνέχεια έκανε 7/7… πασπαλισμένα με καλές άμυνες, δύο ασίστ, τέσσερα κερδισμένα φάουλ και εξαιρετική λειτουργία ως προς τον έλεγχο του ρυθμού (και) στις δύο πλευρές του παρκέ που αποτελεί και την υπ’ αριθμόν 1 απαίτηση του Γιάννη Καστρίτη από τους point guard. Σε ένα σημείο που ο Άρης είχε χάσει την ικανότητά του και ο Τολιόπουλος είχε κουραστεί.

Ο Καστρίτης δε βιάστηκε να ρίξει στο παρκέ τον Σταρκ. Περίμενε να έρθει το πλήρωμα του χρόνου, πήρε βοήθεια από τον Καρ στα δυο τελευταία ματς και η αλλαγή έγινε στο κατάλληλο χρονικό και αγωνιστικό σημείο. Ο Σταρκ είχε σχεδόν δυο ολόκληρες εβδομάδες να μπει σωστά στο πνεύμα της ομάδας και να λειτουργήσει βοηθητικά σε ένα κομβικό παιχνίδι.

Και μάλιστα έκανε αυτά που ήθελε ακριβώς ο Καστρίτης. O Σταρκ είχε 19 πόντους (5/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές) και μοίρασε χαμόγελα στον Άρη και τον Γιάννη Καστρίτη!

To Top