ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σταύρος Λαμπριάκος στηρίζει το διεθνή φιλανθρωπικό οργανισμό Eleven Campaign!

Ο Σταύρος Λαμπριάκος είναι ένας ακόμη Έλληνας αθλητής που στηρίζει τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Eleven Campaign με δράση σε περισσότερες από 11 χώρες σε όλες τις ηπείρους (μέσα και η Ελλάδα). Ο γνωστός για τα Αρειανά συναισθήματά του πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, στηρίζοντας τέτοιες προσπάθειες.

Το Eleven Campaign έχει στόχο να χρησιμοποιήσει την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να προωθήσει τη διαπολιτισμική συνεργασία μέσω εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δράσεων. Είναι ένα πολύπλευρο εγχείρημα με διεθνή εμβέλεια και θετική συνεισφορά στην κοινωνία μας.

Ο οργανισμός είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του UEFA Foundation και της ΚΕΔΕ. Μετράει μεγάλες συνεργασίες με συλλόγους της Ελλάδος, της Premier League και της Bundesliga.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Άρη, περσινοί Πρωταθλητές Ελλάδος στην Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο στηρίζει το Eleven Campaign εδώ και περίπου μισό χρόνο.

Ενδεικτικά μερικοί ακόμη γνωστοί αθλητές είναι ο Thomas Hitzlsperger, Javito, Μιχάλης Κακιούζης, Απόστολος Βέλλιος, Θοδωρής Παπαλουκάς, Παύλος Μάμαλος, Γιώργος Καραγκούνης, Σοφία Μπεκατώρου και πολλοί ακόμη.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το Eleven Campaign γυρίζει ένα φιλανθρωπικό ντοκιμαντέρ σε 11 χώρες, με τίτλο ELEVEN, όπου όλα τα έσοδα της δράσης θα διατεθούν σε εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες για παιδιά ανά τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε το trailer εδώ:

To Top