Ο Στοΐνοβιτς για το Πανθρακικός-Άρης

Mετά το ισόπαλο (2-2) φιλικό του Πανθρακικού με τον Άρη ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της θρακικής ομάδας έκανε δηλώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζόραν Στοΐνοβιτς:

Για το φιλικό με τον Άρη: «Τελείωσε με αυτό το φιλικό και την πρωινή προπόνηση η φετινή σεζόν για την ομάδα του Πανθρακικού. Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα μας. Ο Άρης ήρθε σχεδόν κομπλέ σήμερα και ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς να δείξουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, ειδικά για τα νέα παιδιά, από τις ακαδημιές, που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις από τις δύο πλευρές, ισοφαρίσαμε στο πρώτο ημίχρονο με ένα εκπληκτικό γκολ του Καστσελάν, είδαμε δυνατές μονομαχίες και γενικά μπορώ να πω ότι ελέγχαμε το ματς και είχαμε περισσότερες πρωτοβουλίες από τον Άρη στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από αυτά που είδαμε. Έδειξαν τα παιδιά αυτά, ότι στα τμήματα υποδομής γίνεται καλή δουλειά. Κάποια στιγμή πρέπει να τα κοιτάξουμε και να τα υπολογίζουμε αυτά τα παιδιά».

Για την επόμενη χρονιά και τη συνεργασία του με τον Άκη Μάντζιος, ως βοηθός προπονητή: «Πρώτα απ’ όλα, φέτος ο Πανθρακικός έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Σίγουρα, έχουμε μεγάλες προσδοκίες και για την επόμενη σεζόν. Θα δώσουμε μάχη για να πετύχει ο Πανθρακικός το καλύτερο δυνατό. Συνήθως όλοι δίνουν υποσχέσεις, αλλά εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι, μαζί με το τεχνικό τιμ, θα δώσουμε μάχη ώστε η ομάδα να πάει καλά και να μείνει ψηλά. Είμαι αισιόδοξος, εύχομαι να γίνουν καλές κινήσεις το καλοκαίρι και ο Πανθρακικός να πάει καλά τη νέα χρονιά».

To Top