Ο Στρακόσια έδωσε τη νίκη στη Γαλατάσαραϊ με αυτογκόλ, ανατροπή με τεσσάρα για την Μπέτις (videos)

Με ένα απίστευτο αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Λάτσιο, Στρακόσια η Γαλατάσαραϊ νίκησε τον ιταλικό σύλλογο με 1-0, , με την μπάλα μετά από ένα γύρισμα αμυντικού να… ζωντανεύει στα χέρια του Αλβανού γκολκίπερ!

Το ματς της βραδιάς όμως έγινε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»! Η Σέλτικ προηγήθηκε με δύο γκολ, αλλά η Μπέτις… τρελάθηκε και πέτυχε τέσσερα γκολ για την ολική ανατροπή (4-3).

Οι Σκωτσέζοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού βρέθηκαν μπορστά στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων χάρη σε τέρματα των Αγιέτι (15′) και Γιουράνοβιτς (27′).

Ωστόσο, οι Ανδαλουσιάνοι μέσα σε χρονικό διάστημα τριών λεπτών βρήκαν δύο γκολ, με τους Μιράντα και Χουάνμι, στο 32ο και στο 35ο λεπτό αντίστοιχα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ισπανοί «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη με συνοπτικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα δίπλεπτο χάρη σε γκολ των Ιγκλέσιας (51′) και Χουάνμι (53′). Στο 87′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Ράλστον, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Γαλατασαράι – Λάτσιο 1-0

Ερυθρός Αστέρας – Μπράγκα 2-1

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μαρσέιγ 1-1

Μίντιλαντ – Λουντογκόρετς 1-1

Λεβερκούζεν – Φερεντσβάρος 2-1

Μπέτις – Σέλτικ 4-3

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γουέστ Χαμ 0-2

Ραπίντ Βιέννης – Γκενκ 0-1

To Top