Ο στόχος παραμένει ίδιος, παρά την άνοδο! Κόντρα σε Καμπανιακό (PRESSARIS-LIVE, 16:00) για την 8η σερί νίκη…

Μία ακόμα κοντινή… “έξοδος” για τον Άρη, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα στη Χαλάστρα (16:00) κόντρα στον τοπικό Καμπανιακό με μοναδικό στόχο την διεύρυνση του σερί των νικών (μετά την ισοπαλία με Αγιονέρι την 22η αγων.) στα 8 ματς, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρά την αγωνιστική εξασφάλιση της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ, από την προηγούμενη Κυριακή, στοχεύουν στο τρίποντο, με τον Νίκο Αναστόπουλο να προχωράει σε… συγκρατημένο ροτέισον, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σταδιακά και στις λεγόμενες ως “ρεζέρβες” του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ.

Μοναδική απουσία, σήμερα, για τον “Αλενατόρε”, αυτή του Σέρχιο Κόκε, ο οποίος έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίο είναι οι εξής: Σιδεράκης, Τζινάρ, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Ρόβας, Καζναφέρης, Καπνίδης, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος.

To Top