ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο στόχος της Ευρώπης, η φιλοσοφία Παντελίδη και ο… ρεαλιστής Άρης

Ο Σάββας Παντελίδης παρουσιάστηκε σήμερα από την ΠΑΕ Άρης, ως ο νέος τεχνικός της ομάδας, μιλώντας για τη φιλοσοφία του, ενώ για δεύτερη φορά από επίσημα χείλη ειπώθηκε πως ο φετινός στόχος του Άρη, είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το PRESSARIS επισημαίνει τις κυριότερες εκ των σημερινών δηλώσεων του Σάββα Παντελίδη, ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ερωτώμενος για τον στόχο της φετινής ομάδας του Άρη, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ο 53χρονος κόουτς, στάθηκε στα όσα είχε πει και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, λίγες ώρες αφότου είχε γνωστοποιηθεί η λύση της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα.

“Στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε ότι είναι καινούργια ομάδα, θα πρέπει να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα μου, αλλά σε πρώτη φάση ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι”.

Από εκεί και πέρα, το λάτιν μοντέλο, που υπάρχει στον Άρη από το καλοκαίρι βρίσκει σύμφωνο τον Σάββα Παντελίδη που έχει δουλέψει, κυρίως πέρσι στον Αστέρα Τρίπολης, σε ανάλογο μοντέλο. Όπως είπε ο ίδιος: “Έχω συνεργαστεί με πολλά παιδιά τα οποία προέρχονται από το λάτιν ποδόσφαιρο, άρα ξέρω τη φιλοσοφία τους. Δεν σκοπεύει να αλλάξω πολλά γιατί το στιλ ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας”.

Όσον αφορά τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στην ομάδα για να είναι πιο αποτελεσματική, μίλησε για… ρεαλισμό, ο οποίος έλειψε σε κάποια παιχνίδια: “Η προηγούμενη ομάδα μου ήταν 3η σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα, αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε πάντα τον τρόπο παιχνιδιού και κοιτάμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικός”.

 

To Top