Ο στόχος του Άρη αύριο: Όχι απλά ανταγωνιστικός, αλλά διεκδικητής της νίκης

Ο Άρης μπόρεσε να καλύψει με τη νίκη του επί του Απόλλωνα στην Πάτρα μέρος από το χαμένο έδαφος που του δημιούργησαν οι εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα. Αύριο καλείται να δείξει πόσο μπορεί να κοντράρει ομάδες από το πιο υψηλό επίπεδο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δοκιμασία και έτσι την βλέπουν και ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες, που δεν θα κάνουν τίποτα άλλο από το να κυνηγήσουν τη νίκη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορά κλάσης και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με περισσότερες λύσεις στο ρόστερ της, αλλά στο μπάσκετ δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, πολλές φορές κερδίζει ο πιο έτοιμος.

Ο Άρης μοιάζει να είναι – αναλογικά πάντα – πιο “δεμένος” σε σχέση με τον Παναθηναϊκό την δεδομένη περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερος, όμως, οι κίτρινοι έχουν βάσεις για να μπορέσουν να είναι όχι απλά ανταγωνιστικοί, αλλά διεκδικητές της νίκης στο αυριανό παιχνίδι του Παλέ.

Αυτό θέλουν να δείξουν μπροστά στον κόσμο τους, τον οποίο έχουν αφήσει να φύγει στενοχωρημένος δύο από τις τρεις φορές που επισκέφθηκαν φέτος το Αλεξάνδρειο…

 

To Top