ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο συναγωνισμός φέρνει αποτελέσματα! Άλλος Μάνος με… Μήτρογλου, τι λένε οι αριθμοί!

Ο συναγωνισμός βελτιώνει τους πάντες μέσα σε μια ομάδα. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η αγωνιστική άνοδος του Δημήτρη Μάνου, ο οποίος από τη μέρα που βρίσκεται στο ρόστερ ο Κώστας Μήτρογλου έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η προσθήκη του Μήτρογλου έχει φέρει αποτελέσματα, ανεξάρτητα αν ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε φάση που βρίσκει τον δικό του αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας βέβαια σκοράρει ήδη δύο φορές…

Η δική του παρουσία έχει κάνει τον Μάνο καλύτερο. Το λένε οι αριθμοί και σε αυτή την περίπτωση λένε την αλήθεια.

Ο Μάνος είχε 2 γκολ (και τα δύο στο ματς με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ) και 2 ασίστ στα πρώτα 19 παιχνίδια του Άρη, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του και τον ρυθμό του.

Από τη μέρα που οι κίτρινοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Μήτρογλου, ο συναγωνισμός αυξήθηκε και ο Μάνος… βελτιώθηκε σε αποτελεσματικότητα, διότι κανείς δεν μπορεί να του προσάψει ότι δεν παλεύει σε κάθε αγώνα, για όσο κι αν αγωνίζεται.

Σε 12 αγώνες, λοιπόν, ο Μάνος έχει ήδη 4 γκολ και 3 ασίστ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον Άρη και τον Άκη Μάντζιο. Συνολικά πλέον ο Έλληνας επιθετικός έχει 6 γκολ και 5 ασίστ και… έπεται συνέχεια!

To Top