ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο συνδετικός κρίκος… Μάρτιν Νταλίν, ο Χόλμπεργκ και το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη!

Όλα δείχνουν πως ο Άρης πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν, με τον οποίο έχει συμφωνήσει αν και ακόμα απομένει το οριστικό “ναι” της ΑΪΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Εκπρόσωπος του Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι η παλιά δόξα του σουηδικού ποδοσφαίρου, Μάρτιν Νταλίν. Yπήρξε συμπαίκτης στην Εθνική Σουηδίας με τον πατέρα του Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γκάρι Σούντγκρεν και λίγα χρόνια μετά, αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του, ασχολήθηκε με την εκπροσώπηση παικτών και έτσι έφτασε να συνεργάζεται με τον μεταγραφικό στόχο του Άρη.

O Nταλίν εκπροσωπεί κι έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει πολύ σοβαρά τον Άρη. Τον Κάλε Χόλμπεργκ, για τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να κάνουν κίνηση, όπως έγινε και τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς η Νόρκεπινγκ, αξίωνε για τον Σουηδό επιθετικό, περίπου 600.000 ευρώ ώστε να τον αποδεσμεύσει.

Όπως αναφέραμε και χθες (ΕΔΩ), υπήρχαν πληροφορίες πως ο Νταλίν αναμενόταν στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, ταξίδι που ίσως και ήδη να έχει κάνει!

Από τη στιγμή που υπάρχει πλέον κανάλι επικοινωνίας με τον Μάρτιν Νταλίν για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σημαντικά και η περίπτωση του Κάλε Χόλμπεργκ, που είναι σχεδόν ανάλογη περίπτωση. Ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του τον Δεκέμβρη, άρα μπορεί να συμφωνήσει με τον Άρη από τώρα και με ένα μικρότερο χρηματικό αντίτιμο από αυτό του περασμένου Ιανουαρίου, από το καλοκαίρι να είναι ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων”.

 

To Top