ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο συνδετικός κρίκος Μπράμπετς, Νταρίντα και Βίντρα μέσω της Chovanecsport

Ο Άρης ψώνισε με μεγάλη επιτυχία τον Γιάκουμπ Μπράμπετς από την Chovanecsport με τον Τσέχο στόπερ να βγάζει ασπροπρόσωπους τους κιτρινόμαυρους στα μετόπισθεν.

Το ίδιο θέλει να κάνει τώρα και με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Έναν έμπειρο box to box μέσο ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στο χώρο του κέντρου και να απλουστεύσει το παιχνίδι της ομάδας του Άλαν Πάρντιου. Οι συστάσεις άλλωστε για τον ποδοσφαιριστή της Χέρτα Βερολίνου είναι εξαιρετικές μιας και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση “6” όσο και στη θέση “8”.

Παράλληλα, ο Άρης παρακολουθεί από… απόσταση και την περίπτωση του Ματέι Βίντρα για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ωστόσο ο λόγος που ακόμα δεν έχει κάνει την κίνησή του είναι καθαρά ιατρικός και τίποτα παραπάνω.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν κοινό γραφείο μάνατζερ την Chovanecsport η οποία έχει έδρα την Πράγα με τους ποδοσφαιριστές – πελάτες της να είναι “εκλεκτοί” μεταξύ αυτών ο Πούντιλ της Χάλαμ, ο Γιούγκας Γιάκουμπ της Κρακοβίας, ο Χεϊντά Λούκας της Βικτόρια Πλζεν και Ντολεζάι Μάρτιν της Ζάγκλεμπιε.

To Top