Ο συνδικαλιστής Μπόνι κατά του Μενεγκίν!

Ο Μάριο Μπόνι λίγες μέρες μετά την παράσταση που έδωσε στο Αλεξάνδρειο γνωρίζοντας την αποθέωση από 4.500 φιλάθλους της Θεσσαλονίκης, φόρεσε το κοστούμι του συνδικαλιστή ως αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών στην Ιταλία και έβαλε κατά της ιταλικής ομοσπονδίας και του Ντίνο Μενεγκίν!

Ο “Σούπερ Μάριο” μίλησε πρώτη φορά ως αντιπρόεδρος της GIBA (ένωση παικτών) τονίζοντας πως “είναι η ώρα για αλλαγές γιατί ήταν όλοι(δεν ξέρω ποιους εννοεί) ήταν επικεντρωμένοι στην Α1 και την Εθνική, ενώ την ίδια υπάρχουν παίκτες με μεγάλα οικονομικά προβλήματα” και πρόσθεσε πως “πρέπει να βρεθεί τρόπος για να διευκολύνονται εκείνοι που θέλουν να επενδύσουν στο μπάσκετ και όσον αφορά την παραγωγική διδικασία να πείσουμε τους γονείς ότι αξίζει τα παιδιά τους να κάνουνη θυσίες για να παίξουν μπάσκετ. Πρέπει να ξαναγίνει ελκυστικό το μπάσκετ για εκείνους που θέλουν να προσθέσουν οικονομικές δυνάμεις και να μην τρομάζει όπως σήμερα”.

Ο Μπόνι μίλησε με αιχμηρό ύφος και για τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Ντίνο Μενεγκίν, διαμαρτυρόμενος για συγκεκριμένους κανονισμούς στο πρωτάθλημα που δημιουργούν προβλήματα.

 

To Top