Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε πόσα χρήματα θα παίρνει ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι απέρριψε συμβόλαιο με απολαβές 400.000.000 ευρώ που του προσέφερε η Αλ Χιλάλ, όμως επέλεξε ένα συμβόλαιο που επίσης είναι κατά πολύ πιο προσοδοφόρο από την πρόταση της Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην El Pais, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ και απάντησε ότι οι απολαβές του θα είναι “περίπου 50 με 60 εκατομμύρια τον χρόνο”.

Κατόπιν, μίλησε και για το πώς έγινε η προσέγγιση, αποκαλύπτοντας ότι η ιδέα υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια: “Το 2019 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να τον φέρουμε. Τρία χρόνια παλεύαμε. Τον 1,5 χρόνο πολύ έντονα. Πολλές συζητήσεις με τον Χόρχε Μέσι. Έκλεισε στα τέλη Μαΐου.

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ μίλησε με τον Λέο μόνο για τα ποδοσφαιρικά, επειδή αγωνιζόταν ακόμα. Δεν ήθελα να αισθάνεται πίεση. Μιλήσαμε στη Βαρκελώνη, στο Μαϊάμι, στο Ροσάριο, στην Ντόχα. Πέρασα όλο το Μουντιάλ στο Κατάρ, παρακολουθώντας την Αργεντινή. Το συμβόλαιο με την Apple ήταν πολύ σημαντικό για να κλείσει η συμφωνία”.

Όσο για το τι βλέπει να κάνει ο Αργεντινός στις ΗΠΑ, είπε: “Ο Μέσι μπορεί να μετατρέψει το MLS σε ένα από τα 2-3 πιο μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου. Νομίζω ότι θέλει να αφήσει το σημάδι του και μπορεί να το κάνει πέρα από το ποδόσφαιρο. Όταν αποσυρθεί, θα έχει μετοχικό μερίδιο στον σύλλογο. Φαντάζομαι μια ζωή μετά το ποδόσφαιρο παρόμοια με του Ντέιβιντ ή του Μάικλ Τζόρνταν”.

Όσο για τις υπόλοιπες προσθήκες της ομάδας, ο Μας παραδέχθηκε ότι μιλάει με πολλούς πρώην συμπαίκτες του Μέσι, ένας εκ των οποίων, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, έχει ανακοινωθεί ήδη: “Για εμάς ήταν πολύ κομβικό να περιβάλλουμε τον Μέσι με παίκτες του επιπέδου του. Μιλάμε με τον Μπουσκέτς για περίπου έναν χρόνο.

Θα υπάρξουν 2-3 μεταγραφές ακόμα. Μιλάμε με τον Τζόρντι Άλμπα. Ο Λουίς Σουάρες έχει συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα συμβεί. Έχουμε μιλήσει και με τον Άνχελ ντι Μαρία, αλλά μάλλον θα υπογράψει αλλού”.

To Top