ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο “σφαγέας” του Άρη δύο χρόνια πριν είχε πλακωθεί με άλλο διαιτητή μέσα στα αποδυτήρια! Κι όμως σφυρίζει ακόμα…

Τον Άρη καταδίκασε χθες σε ήττα ο Σπύρος Γκόντας. Ένας διαιτητής, χαϊδεμένο παιδί των διαιτητοπατέρων, ο οποίος ντρόπιασε και άλλες φορές στο παρελθόν την ελληνική διαιτησία. Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα είναι ότι σχεδόν πλακώθηκε στα αποδυτήρια με τον συνάδελφό του, Ηλία Κορομηλά στις 4 Δεκεμβρίου 2010!

Σύμφωνα με το “basketnet.gr” σε άρθρο που αφορά τις αξιολογήσεις των διαιτητών κάθε αγωνιστικής, για την 7η αγωνιστική της περιόδου 2010-11, στον αγώνα Ίκαρος – Ηλυσιακός οι διαιτητές τα… μούσκεψαν και μετά πιάστηκαν και στα χέρια! Αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ο Σπύρος Γκόντας και ο Ηλίας Κορομηλάς κόντεψαν να έρθουν στα χέρια, για τις αποφάσεις τους στον αγώνα του Ικάρου με τον Ηλυσιακό. Σκηνή που είχε ως παρατηρητή τον τρίτο διαιτητή Κυριάκο Ταβουλαρέα. Τι να πει κανείς, δυο διεθνείς διαιτητές μάλωναν σαν τα «κοκόρια» και αυτό το γεγονός μόνο καλό δεν είναι για την διαιτησία! Μάλλον, κακός οιωνός για το μέλλον είναι αυτό το συμβάν στο κλειστό της Γλυφάδας…

Το αλαλούμ των αποφάσεων του Γκόντα και του Κορομηλά, οδήγησε σε αντιπαράθεση τους δυο διαιτητές στα αποδυτήρια του κλειστού στην Γλυφάδα. Ο Ταβουλαρέας έμεινε να τους κοιτάει απορημένος, καθώς κόντεψαν να έρθουν στα χέρια! Πρωτοφανής ενέργεια για έμπειρους διαιτητές που έδειξαν ότι ήταν εκτός ψυχολογίας αγώνα. Πολλά τα λάθη τους και προς τις δυο ομάδες, αλλά πιο πολύ απ’ όλα θα πρέπει να πάρει θέση η ΚΕΔ για την αντιπαράθεση τους, που δεν δικαιολογείται για διαιτητές της εμπειρίας του”.

Τα σχόλια δικά σας… Συγχαρητήρια σε αυτούς που κρατούν τον Γκόντα ακόμα στην διαιτησία και μάλιστα του έχουν και… εμπιστοσύνη!

 

To Top