ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο σχηματισμός και οι επιλογές στα χαφ για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Ο Άρης καλείται την Κυριακή να δώσει το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν μπροστά στο κοινό του μετά από αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου αν ήταν πιο προσεκτικός και εύστοχος θα είχε πάρει τη νίκη, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία μετά και το χαμένο πέναλτι του Γκρέι.

Από χθες ο Άλαν Πάρντιου σήκωσε μανίκια και εστιάζει στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Ενδιαφέρον έχει ο σχηματισμός που θα παρατάξει ο Άγγλος προπονητής. Από τη μία υπάρχει το 4-3-3 το οποίο απέφερε καρπούς στην Τρίπολη, ενώ δεν αποκλείεται η ομάδα να επιστρέψει στο 4-2-3-1. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε κάτι άλλο.

Την ίδια στιγμή όσο αφορά το κέντρο της ομάδας, ο Πάρντιου καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Ματέο Γκαρσία. Στα συν η επιστροφή του Νταμπό ο οποίος μαζί με τον Ντιόπ θα διεκδικήσουν τη θέση δίπλα στον Ντουκουρέ, ενώ ένα ζήτημα είναι και η διαχείριση του Ιτούρμπε μετά τη μέτρια εμφάνισή του στην Τρίπολη.

Οι προπονήσεις που ακολουθούν είναι σημαντικές για να βγουν τα τελικά πλάνα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

To Top