ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Σόουζα, η ένεση και το ρίσκο που κανείς δεν αξίζει να πάρει…

O Oύγκο Σόουζα υπέστη μία διάταση στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Βέροια, σε μία εβδομάδα από σήμερα, καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι ενοχλήσεις για τον Πορτογάλο ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως ο ίδιος, επέλεξε να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, με ένεση, προκειμένου να μην τον ενοχλούν οι πόνοι.

Όχι μόνο έβγαλε 90λεπτο, δεν το έδειξε στιγμή ότι πονάει, αλλά ήταν και ο καλύτερος του γηπέδου από πλευράς Άρη. Οι πόνοι όμως έγιναν ακόμα πιο έντονοι στη συνέχεια. Το ιατρικό τιμ, αποφάνθηκε ότι έχει υποστεί θλάση και πρέπει να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, για να είναι απόλυτα έτοιμος με τη Σπάρτη, ματς το οποίο ακολουθεί 4 μέρες αργότερα, αυτό με τη Βέροια.

Ο Δημήτρης Σπανός δικαιολογημένα και δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του 25χρονου στόπερ κόντρα στη Βέροια, καθώς δεν θέλει να υπάρξουν επιπλοκές στην αποθεραπεία του. Ειδικά από τη στιγμή που το επίπεδο του αντιπάλου είναι τέτοιο, που ακόμα και χωρίς τον Πορτογάλο η ομάδα δεν πρόκειται να έχει προβλήματα αν είναι σοβαρή.

Εκτός κι αν Δευτέρα με Τρίτη η βελτίωσή του είναι τόσο μεγάλη που και ο ίδιος ο παίκτης δώσει το “ΟΚ” στον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει. Ενδεχόμενο, που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, καθώς αυτό που προέχει για τον 48χρονο προπονητή είναι να τον έχει πανέτοιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

To Top