Ο Τάκερ έγινε μοντέλο στην παρουσίαση της φανέλας των Σανς

Οι Suns διοργάνωσαν το δικό τους fashion show, επιδεικνύοντας τις νέες εμφανίσεις για τη σεζόν 2013-14, με άρωμα από το παρελθόν και γεύση από το μέλλον. Μεταξύ των παικτών που “πόζαραν” ήταν και ο πρώην Αρειανός, Πι Τζέι Τάκερ φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 17.

Για ένα βράδυ, ο Eric Bledsoe, o Alex Len, o P.J. Tucker, o Caron Butler και ο Archie Goodwin έγιναν μοντέλα. Με όλη τη σημασία της λέξης. Οι πέντε παίκτες των Suns περπάτησαν στο διάδρομο της Scottsdale Fashion Square και πόζαραν για τους φωτογραφικούς φακούς, λανσάροντας τις τρεις καινούργιες εμφανίσεις που θα φορούν από τη νέα σεζόν οι “ήλιοι”.

Η εκδήλωση (κανονικό fashion show!) διήρκεσε αρκετές ώρες, αφού πέρα από την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, η βραδιά θύμιζε και… στιλιστική αναδρομή στο παρελθόν. Πολλοί παλιοί παίκτες των Suns περπάτησαν στο διάδρομο φορώντας όλες τις εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας, από το 1968 έως σήμερα και μεταξύ αυτών ήταν οι Dick Van Arsdale, Walter Davis, Tom Chambers, αλλά και οι πιο οικείοι στο ελληνικό κοινό, Eddie Johnson και Pat Burke.

Θα παίζουν με… ταχύτητα του φωτός

Όσον αφορά, τώρα, τις νέες εμφανίσεις, δεν έχουν… καμία σχέση με τις περσινές. Με εξαίρεση φυσικά τα χρώματα, τα οποία παραμένουν ίδια (πορτοκαλί, σκούρο μοβ και άσπρο). Θυμίζουν πάντως τις φανέλες που φορούσαν οι Suns της σεζόν 1992-93, όταν έφτασαν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, με τις κάθετες γραμμές που καταλήγουν σε μία φλεγόμενη μπάλα -η οποία έχει αντικατασταθεί πλέον από τον αριθμό του κάθε παίκτη.

Το νέο look των Suns έχει και ονομασία. Αποκαλείται “Speed of Light”, ταχύτητα του φωτός ελληνιστί, αυτήν που απεικονίζουν δηλαδή οι 9 κάθετες γραμμές στη φανέλα, οι οποίες συμβολίζουν παράλληλα τους 9 παίκτες που βρίσκονται στο “ring of honor” της ομάδας (Alvan Adams, Charles Barkley, Tom Chambers, Walter Davis, Connie Hawkins, Kevin Johnson, Dan Majerle, Dick Van Arsdale και Paul Westphal).

Οι Suns θα φορούν τις άσπρες εμφανίσεις στα εντός έδρας παιχνίδια, τις μοβ στα εκτός και τις κοντομάνικες από το Γενάρη και μετά, σε κάποια επιλεγμένα ματς.

πηγή: nbasport24.gr

To Top