Ο Τάκερ πληρώνει τον Ματσόν!

Ο Πι Τζέι Τάκερ έσπασε τα κοντέρ στη μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Μπάμπεργκ, αλλά οι λογαριασμοί του με τον Άρη παραμένουν ανοικτοί. Μετά και το δεύτερο έγγραφο που εστάλη από την ΚΑΕ προς τη FIBA για την οφειλή του παίκτη προς την ομάδα ύψους 50.000 δολαρίων, η διοίκηση έχει έρθει σε απευθείας επικοινωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του και εντός του μήνα, λογικά θα έχει καταβληθεί το ποσό.

Ο Τάκερ είχε φύγει πέρσι από την ομάδα του Άρη αδικαιολογήτως. Η ΚΑΕ είχε καταγγείλει στη FIBA τον παίκτη για την ενέργειά του και αμέσως μετά ήρθε σε συμβιβασμό, γιατί διαφορετικά ο Τάκερ δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής σε καμία ομάδα. Η πλευρά του Αμερικανού συμφώνησε να δώσει στον Άρη 50.000 δολάρια ως τις 31/12/2011. Η ΚΑΕ είχε στείλει δύο επιστολές στην FIBA ενημερώνοντας ως όφειλε πως ο Τάκερ δεν έχει καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης έχει μιλήσει και με τον ίδιο τον παίκτη και με τον ατζέντη του για το συγκεκριμένο θέμα και υπάρχει δέσμευση ότι εντός του μήνα θα έχει καταβληθεί το ποσό. Τα 50.000 δολάρια θα δοθούν κατευθείαν στον Αντρέα Ματσόν, ο οποίος έχει λαμβάνειν από τον Άρη και είχε καταφύγει στη FIBA επίσης…

To Top