ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Τάλτον κερδίζει χρόνο για τον εαυτό του και τον Άρη (photo)

Από τη στιγμή που η αγορά δεν προσφέρει παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε συνδυασμό με την άνοδο στην απόδοσή του, όλα δείχνουν πως η αντικατάσταση του Γκάρι Τάλτον “παγώνει” μέχρι νεωτέρας.

Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται η απόδοση του Τάλτον είναι αυτή που – πέρα από τον χρόνο που δίνει στον ίδιο – δίνει χρόνο στον Άρη για να αναζητήσει χωρίς πίεση τον αντικαταστάτη του.

Παίκτης καλύτερος του Τάλτον στην αγορά με τα χρήματα που προσφέρει ο Άρης δεν υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει αρχίσει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό. Άργησε να το κάνει γιατί επί της ουσίας δεν προπονήθηκε καθόλου το καλοκαίρι και ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε κακή φυσική κατάσταση.

Ήταν ολοφάνερο αυτό στα πρώτα του παιχνίδια, ωστόσο ειδικά με τον Ιωνικό και χθες με τον Παναθηναϊκό έχει δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο, αν και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, δύο ήττες.

Ο Τάλτον στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχε 5,6 πόντους (17 συνολικά) με 3/4 βολές, 4/14 δίποντα, 2/13 τρίποντα, 3,6 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.

Στα παιχνίδια με τον Ιωνικό και τον Παναθηναϊκό μετράει 17 πόντους μέσο όρο με 3/4 βολές, 11/15 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2,5 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ.

Η διαφορά είναι μεγάλη ως προς την στατιστική εικόνα, ωστόσο αυτή η βελτίωση ακόμα δεν έχει βοηθήσει τον Άρη να πάρει αποτέλεσμα.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα παίξει και με τον Κολοσσό, παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί εκ νέου, όπως και αρκετοί παίκτες ακόμα.

Δείτε την στατιστική άνοδο του Τάλτον παιχνίδι με παιχνίδι:

To Top