Ο Τάτος για… Βλαχοδήμο, ενώ περιμένουν τις ομάδες για Βλάχο και Μπουγαΐδη

Ο Άρης ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Σούλης Παπαδόπουλος και δημόσια επιβεβαίωσε ότι οι κίτρινοι θα κινηθούν για 4-5 μεταγραφές και ήδη αρκετά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι κίτρινοι προσπαθούν τα τελευταία 24ωρα να πείσουν τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να προτιμήσει το Κλεάνθης Βικελίδης, αφήνοντας την Άουγκσμπουργκ, με την συγκατάθεση του Ολυμπιακού στον οποίο ανήκει.

“Σύμμαχος” στην υπόθεση αυτή είναι τόσο η επιθυμία του Παπαδόπουλου που πιστεύει πολύ σε αυτόν και ουσιαστικά τον προορίζει για βασικό στην προσπάθεια αντεπίθεσης των κίτρινων, αλλά και ο Ανδρέας Τάτος, με τον οποίο ο Βλαχοδήμος γνωρίζεται καλά από τον Ολυμπιακό και θα επιχειρήσει να του εξηγήσει για ποιους λόγους ο Άρης είναι μια καλή ευκαιρία για την καριέρα του.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Βαλεντίνου Βλάχου και Μαυρουδή Μπουγαΐδη, οι κίτρινοι περιμένουν τις Μπριζ και Γρανάδα για να συναινέσουν ώστε να δοθούν δανεικοί (όπως και στην περίπτωση Βλαχοδήμου) στον Άρη.

To Top