Ο Τάτος προτιμάει Άρη, συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με Κοκορόγιαννη!

Ο Ανδρέας Τάτος αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Άρη για την ενίσχυση της ομάδας στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και οι άνθρωποι της ομάδας επιμένουν για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακού. O Tάτος προτιμάει Άρη. Το θέμα είναι αν ο Άρης μπορεί να τον αποκτήσει…

Το απόγευμα της Τετάρτης, μάλιστα, έγινε συνάντηση του μέλους της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτη Ζουμπουρίδη με τον μάνατζερ του παίκτη, Κίμωνα Κοκορόγιαννη στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, Mediterranean Cosmos.  

Είχε προηγηθεί προεργασία από τον Αντώνη Ζαμπέτα, ο οποίος είχε κλείσει και το συγκεκριμένο ραντεβού. Όμως οι διεργασίες σε ΠΑΕ και ΚΜΑ, είχαν ως αποτέλεσμα να μην πάει αυτός στη συνάντηση.

Η επαφή των δυο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αυτό που διεμήνυσε η πλευρά του παίκτη είναι πως ο 23χρονος παίκτης προτιμά τον Άρη από τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει. Και δεν είναι λίγες…

Αυτό μετέφερε στους κίτρινους ο εκπρόσωπος του όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τους ερυθρόλευκους είναι να αποκτήσει η ΠΑΕ Άρης φορολογική ενημερότητα (απαιτείται ρύθμιση από την κυβέρνηση και βαθιά το χέρι στα σχεδόν… άδεια ταμεία της ομάδας) και φυσικά να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του η ομάδα του Πειραιά.

Οι δυο πλευρές θα έχουν και νέο ραντεβού σύντομα καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ρίξει το βάρος στην υπόθεση αυτή, γνωρίζοντας πως η έλευση του Τάτου θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.

 

To Top