“Ο Λευτέρης ξεψάρωσε και δεν μάσησε πουθενά!”

Ήταν από τους πρώτους που έστειλαν συγχαρητήρια στον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ήταν από αυτούς που το χάρηκαν με την ψυχή τους το “διπλό” στην Πυλαία. Ο Χρήστος Ταπούτος blog-άρει στο PRESSARIS για τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας, πλέκει το εγκώμιο του φετινού Άρη που χτίζει ο Βαγγέλης Αγγέλου, γράφει… διαφορετικά όταν αναφέρεται στον Μποχωρίδη και δεν ξεχνάει την προσπάθεια στο ποδόσφαιρο!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

“Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις το πρώτο σου επίσημο παιχνίδι μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ, σε μια χρονιά που θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό το διπλό γιατί με το καλημέρα «φτιάχνεις» τον κόσμο που είναι και το μεγάλο φετινό στοίχημα της ομάδας: Να κάνει τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο και νομίζω ότι αυτή η νίκη θα «ταρακουνήσει» κατά κάποιον τρόπο αυτούς που δεν πιστεύουν στην ομάδα και της έχουν γυρίσει την πλάτη. Θα τους δώσει να καταλάβουν πως υπάρχει μπάσκετ γιατί είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του κόσμου έχει ατονήσει.

Δεν έχω εικόνα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί δυστυχώς δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω τηλεοπτικά. Απ’ αυτά που άκουσα (ραδιοφωνικώς) και διάβασα, πιστεύω πως ο Άρης έπαιξε όπως έπρεπε, ήταν σωστά προετοιμασμένος και υλοποιήθηκαν αυτά που σχεδίασαν οι προπονητές πριν τον αγώνα. Οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να τους νοιάζει ποιον αντιμετωπίζουν και ποιος ήταν στην κερκίδα. Έγινε πολύ καλή προετοιμασία σε όλους τους τομείς και κυρίως απ’ ότι καταλαβαίνω στο αμυντικό κομμάτι, σε ότι αφορά τον περιορισμό της δράσης των ατού του αντιπάλου. Αυτό ήταν ένα από τα «κλειδιά» της νίκης και της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης είναι ίσως η μοναδική ομάδα που διαθέτει ένα αμιγώς ελληνικό ρόστερ με δεδομένο ότι ο Χαντ είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος. Γίνεται πολύ σωστή δουλειά από τον κόουτς Αγγέλου και η ομάδα στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες. Έχει κάνει δυο πολύ ουσιαστικές προσθήκες, τον Αθηναίου και τον Γκίκα και βάσει της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στα παιχνίδια προετοιμασίας θα είναι δυο πολύ σημαντικά κομμάτια του ρόστερ. Παράλληλα υπάρχει η τριάδα των έμπειρων Ασημακόπουλου, Χαρίση και Πελεκάνου και φυσικά τα δυο δυνατά χαρτιά του Άρη, ο Μποχωρίδης και ο Βεζένκοφ. Ο Λευτέρης αποκτά εμπειρίες, έχει «ξεψαρώσει» αγωνιστικά και όπως έδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ μπήκε μέσα και δεν «μάσησε» ούτε από την έδρα, όντας από τους πρωταγωνιστές της νίκης.

Όσο για το ποδόσφαιρο, η εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου μας γέμισε όλους με χαρά και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά η φετινή, ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών.  Πολλοί έχουν τον Άρη «ξεγραμμένο» γιατί θεωρούν πως το ρόστερ δεν είναι δυνατό και ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις δυσκολίες. Η έλευση πάντως του νέου προπονητή έχει βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και με τη σκληρή δουλειά και την τύχη που θα είναι απαραίτητη είμαι σίγουρος πως ο Άρης μπορεί να εξασφαλίσει πιο άνετα από πέρυσι την παραμονή στην κατηγορία και να γιορτάσει δίχως άγχος τα 100α γενέθλια του”.

To Top