ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο τελικός μπορεί να περιμένει, προέχει το ΣΕΦ για τον Άρη (PRESSARIS LIVE 18:30)

Ο τελικός και μπορεί και πρέπει να περιμένει. Προέχει ο Άρης να παρουσιαστεί σαν… Άρης στο ΣΕΦ και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του σήμερα (18:30) απέναντι στον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Είναι φυσιολογικό στο μυαλό όλων να βρίσκεται ο τελικός του Κυπέλλου στο Παλέ με τον Παναθηναϊκό. Είναι λογικό να υπάρχει προσμονή για ένα παιχνίδι τίτλου, ωστόσο αυτό είναι 72 ώρες μακριά.

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να περάσει… μπάι. Ο Άρης οφείλει να παρουσιαστεί, να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο του αναλογεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη και η κούραση των γηπεδούχων που έδωσαν έναν απαιτητικό αγώνα στη Ρόδο δύο μέρες πριν με τον Κολοσσό, είναι στοιχεία που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης για να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος.

Έχει και ο Άρης τα δικά του προβλήματα, γιατί δεν θα παίξει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και είναι αμφίβολο αν θα δοθεί χρόνος στον Τζαμόν Γκόρντον, ωστόσο ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να δει την ομάδα του να παρουσιάζει μια συνέχεια μέσα στο παρκέ σε σχέση με την εικόνα που είχε κόντρα σε Στρασμπούρ και Προμηθέα. Διαφορετικός βέβαια και πολύ πιο ποιοτικός ο αντίπαλος, αλλά σημασία έχει να βγάλει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο παραμονές του αγώνα που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

To Top