Χωρίς κατηγορία

Ο Τεννές έκανε παράπονα, ο Γκαρσία άρχισε τις… ταρζανιές και βλέπει… φαντάσματα (videos)

Ο Μπάμπης Τεννές έκανε παράπονα για τη διαιτησία που είχε η Λαμία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (ήττα με 0-2) και ο Πάμπλο Γκαρσία άρχισε τις… ταρζανιές ή απλώς βλέπει… φαντάσματα για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova ο τεχνικός της Λαμίας: «Έχουμε κάποια παράπονα, αν και δεν λέω πως ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε δίκαια.

Νομίζω πως και στα δύο τέρματα υπάρχουν αμφιβολίες. Ήταν ανώτερος ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτές οι αποφάσεις μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι απόψε.

Με δύο γκολ στην πλάτη μας είναι δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε.

Πέρα από αυτά που σας είπα, υπήρχαν κάποιες συγκυρίες που δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε όπως θέλουμε. Έχουμε δείξει βελτίωση όμως».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Nova: «Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…».

Για το rotation: «Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο».

To Top