Ο Τεν Χαγκ αποκάλυψε ότι ο Άντονι «εξετάζεται» ως επιλογή για το ματς με τη Γαλατασαράι

Ο Αντόνι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αναμέτρηση του Champions League την Τρίτη (03/10) με τη Γαλατασαράι, επιβεβαίωσε ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ.
Ο ΈρικΤεν Χαγκ αποκάλυψε ότι ο Άντονι «εξετάζεται» ως επιλογή για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γαλατασαράι για το Champions League, το βράδυ της Τρίτης (03/10), αφού επέστρεψε στις προπονήσεις εν μέσω καταγγελιών για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά από ένα μήνα από τότε που κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες. Ο ίδιος αρνείται όλους τους ισχυρισμούς και όπως έχει γίνει γνωστό μίλησε με την αστυνομία τόσο στο Σάο Πάολο όσο και στο Μάντσεστερ.

Θυμίζουμε ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τον έβγαλαν σε υποχρεωτική άδεια -μετ’αποδοχών- και την Παρασκευή (29/09) ανακοίνωσαν ότι επιστρέφει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Τεν Χαγκ από την πλευρά του ανέφερε ότι θα αξιολογούσε την ψυχική κατάσταση του παίκτη πριν αποφασίσει αν μπορεί να ενταχθεί στις προπονήσεις και επιβεβαίωσε πριν από την αναμέτρηση του Ομίλου Α με τη Γαλατασαράι ότι ο Αντόνι θα είναι διαθέσιμος για επιλογή. «Ο Άντονι θα είναι υπόψιν», είπε ο κόουτς της Γιουνάιτεντ. «Χθες ήταν η πρώτη του μέρα πίσω στην ομαδική προπόνηση, τελική προπόνηση και μετά παίρνουμε την απόφαση. Άρα είναι υπό εξέταση».

To Top