“Ο Τεν Χαχ ετοιμάζει εκκαθάριση, μέχρι και 10 παίκτες φεύγουν από το Ολντ Τράφορντ”

Το καλοκαίρι του 2022 αναμένεται να είναι καυτό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Daily Mail να υποστηρίζει σε δημοσίευμά της πως ο Έρικ τεν Χαχ σχεδιάζει να κουνήσει μαντήλι ακόμα και σε διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε παταγωδώς τη φετινή σεζόν παρότι έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές τη φετινή σεζόν, κάνοντας δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο 12 χρόνια μετά από την αποχώρησή του από το Ολντ Τράφορντ, και το γεγονός αυτό προμηνύει σαρωτικές αλλαγές στο Ολντ Τράφορντ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτές θα τις κάνει το νέο αφεντικό των αποδυτηρίων, Έρικ τεν Χαχ, με τον Ολλανδό να παίρνει το χρίσμα από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και να ετοιμάζεται να αλλάξει τα πάντα στους κόκκινους διαβόλους.

Ή… σχεδόν τα πάντα αν λάβει κάποιος υπόψη το δημοσίευμα της Daily Mail, με την αγγλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως ο μέχρι πρότινος προπονητής του Άγιαξ είναι διατεθειμένος να πάρει σκούπα και να διώξει μέχρι και 10 ποδοσφαιριστές που την τρέχουσα σεζόν φόρεσαν τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη μαύρη λίστα του περιλαμβάνονται οι Ντιν Χέντερσον, Γουάν-Μπισάκα, Πολ Πογκμά, Έντινσον Καβάνι, Νεμάνια Μάτιτς, Χουάν, Μάτα, Λι Γκραντ, Τζέσε Λίνγκαρντ, Ερίκ Μπαγί και Φιλ Τζόουνς, ενώ δεν αποκλείεται οι 10 να γίνουν… ενδεκάδα.

Και αυτό γιατί ούτε κάπτεν Χάρι Μαγκουάιρ (για χατίρι του η Γιουνάιτεντ έδωσε σχεδόν 80 εκατομμύρια ευρώ στην Λέστερ για να τον αποκτήσει) θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη τη θέση του, με ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα να αναφέρουν πως ο Τεν Χαχ σκέφτεται έναν εκ των Τίμπερ ή Μαρτίνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στον Άγιαξ για να ενισχύσουν την Γιουνάιτεντ στο κέντρο της άμυνας.

Υπενθυμίζεται πως η εφιαλτική φετινή σεζόν για την Γιουνάιντε ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής όταν και παίζει στο Λονδίνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, σε ένα ματς που όλα δείχνουν πως θα βρεθεί στις εξέδρες του “Σέλχαρστ Παρκ” και ο Έρικ τεν Χαχ για να παρακολουθήσει διά ζώσης για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα, λίγο πριν πιάσει δουλειά σε αυτήν.

To Top