Ο τεράστιος Γκάλης, το στοίχημα του ποδοσφαίρου και ο στόχος στα… βαθειά νερά!

Το PRESSARIS έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί το blog του Παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης Άρης Γρηγοριάδη. Ο Αρειανός πρωταθλητής «κολυμπάει» στα νερά του Γκάλη, του ποδοσφαίρου και αναφέρεται στους δικούς του στόχους!

 Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη, τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, γεμάτη αναμνήσεις σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Αλεξάνδρειο που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Είναι σίγουρο πως σε λίγα δευτερόλεπτα σχηματίστηκαν  πολλές εικόνες στο μυαλό του Νίκου Γκάλη γιατί είχε απέναντι του δεκάδες φίλους, παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους, οι οποίοι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν αυτή την τεράστια φυσιογνωμία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ήταν μια ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι. Κάθε αθλητής θα ήθελε να ζήσει μια τέτοια εκδήλωση και ο Γκάλης το άξιζε γιατί προσέφερε τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό.

Στην περίπτωση του ισχύει το ρητό «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Ο κόσμος ξετρελάθηκε, τον συνεπήρε η όλη κατάσταση λόγω και της ατμόσφαιρας που επικράτησε στο Αλεξάνδρειο και δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η γιορτή. Μακάρι να δούμε στο μέλλον ανάλογες εκδηλώσεις προς τιμήν αθλητών με μεγάλη προσφορά.

Να πάμε και στο ποδόσφαιρο όπου η ομάδα πέτυχε τον στόχο της όμως αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να προκαλέσει πανηγυρισμούς αλλά να δώσει το έναυσμα σε όσους εμπλέκονται στα διοικητικά να προσπαθήσουν με στόχο να βελτιωθεί η κατάσταση και να μην έρθει άλλη τόσο δύσκολη χρονιά.

Με τη βοήθεια του κόσμου που είναι βέβαιο πως θα κάνει και πάλι το καθήκον του, με επιμονή και επιμονή θα πρέπει να αναζητηθούν οι λύσεις προκειμένου να ανακάμψει η ομάδα. Είναι αναγκαίο να βελτιωθούν τα πράγματα για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στα πόδια της.

Όσο για μένα, στόχος μου είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Αύγουστο στη Βαρκελώνη. Το 2013 είναι μια μεταολυμπιακή χρονιά, μια χρονιά συντήρησης, μια ιδιαίτερη χρονιά. Υπήρξαν προβλήματα με τα κολυμβητήρια, τα πράγματα δεν ήταν καλά αλλά οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Να είστε όλοι καλά!

To Top