Ο τεχνικός διευθυντής, ο νομικός και ο Γιάννης Βένος

Το πλάνο που προωθείται προς υλοποίηση για την κίτρινη ΠΑΕ ρίχνει σημαντικό βάρος στη στελέχωση της με τεχνοκράτες, καθώς και τη συμμετοχή ενός παλαίμαχου, όπως σας επισήμανε το PRESSARIS.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση στόχος είναι η πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή , ο οποίος θα… τρέξει τη διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας και το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ της νέας χρονιάς. Σε συνεργασία μαζί του θα επιλεγεί και ο προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το αυτονόητο ότι όλες οι κινήσεις θα είναι συγχρονισμένες με τα στενά οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται στην ομάδα.

Από κει και πέρα, στόχος είναι η πρόσληψη ενός νομικού συμβούλου, ο οποίος θα αναλάβει να βάλει σε μια σειρά όλες οι δικαστικές υποθέσεις, προσφυγές κτλ, ώστε να κλείσουν πολλές από τις ανοιχτές πληγές της ομάδας.

Επίσης, σε ότι αφορά την ενίσχυση της νέας διοίκησης που θα προκύψει ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν με έμφαση είναι αυτό του Γιάννη Βένου.

Ο πρόεδρος σήμερα του συλλόγου των βετεράνων έχει δεχτεί σχετική κρούση και θα απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες. Καταρχήν εμφανίζεται θετικός και θεωρείται είναι πρόσωπο κοινά αποδεκτό στην οικογένεια του Άρη που μπορεί να λειτουργήσει ενωτικά αυτές τις στιγμές.

To Top