Ο Τζέιμς μίλησε για το ματς που δεν θα παίξει! (video)

Χθες το μεσημέρι τίποτα δεν προδίκαζε ότι ο Ντομινίκ Τζέιμς δεν θα ήταν στην αποστολή του Άρη. Ο Αμερικανός έκανε και δηλώσεις για τον αγώνα στο Ντόνετσκ και την ανάγκη του Άρη να πάρει τη νίκη, που θα του έδινε πολλές ελπίδες πρόκρισης στην προηημιτελική φάση του Γιούροκαπ. Οι δηλώσεις έμειναν δηλώσεις από τον Τζέιμς, αφού δεν είναι στην Ουκρανία…

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ήταν αρκετά ευδιάθετος χθες το μεσημέρι. Μίλησε αναλυτικά για τον αγώνα με τη Ντόνετσκ και την σημασία που έχει να πετύχει ο Άρης την πρώτη του ποιοτική νίκη μέσα στη χρονιά. “Είναι πολύ καλή ομάδα, θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στο εξωτερικό και είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί δεν ήμασταν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να πάμε εκεί έχοντας στο μυαλό μας ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ειδικότερα από τη στιγμή που θέλουμε προκριθούμε στα προημιτελικά του Γιούροκαπ”, είπε ο Τζέιμς, προσθέτοντας πως “θα είναι σκληρό παιχνίδι. Πολλοί από τους παίκτες μας είναι καινούριοι στην ευρωπαϊκή εμπειρία και τους έχω πει ότι αυτό το παιχνίδι είναι από αυτά που πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία που έχουμε να προκριθούμε…”.

Ρωτήθηκε για τα χαμένα παιχνίδια στο τέλος και απάντησε πως “κάνουμε εξαιρετικά τη δουλειά μας για 30 λεπτά, αλλά είναι παιχνίδι 40 λεπτών το μπάσκετ και πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αμυντικά και επιθετικά και να εκτελούμε σωστά. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Είναι απογοητευτικό, γιατί η ομάδα παίζει καλά στα περισσότερα παιχνίδια. Στον Κολοσσό ελέγχαμε το παιχνίδι για περισσότερο από 30 λεπτά, αλλά δεν βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Είναι απογοητευτικό, αλλά η ομάδα μαθαίνει και θα βρει τρόπο να κερδίζει τέτοια παιχνίδια και να γίνει καλή ομάδα”.

Ρωτήθηκε αν το αυριανό παιχνίδι είναι παρόμοιο με αυτό κόντρα στην Ρουντούπις στην α’ φάση και απάντησε πως “είναι παρόμοιο… Αν παίζουμε όπως πρέπει να παίξουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι, θα είμαστε εντάξει. Θα είναι ένα δύσκολο ταξίδι, είναι πρόκληση για μια νεανική ομάδα σαν τη δική μας, αλλά θα είμαστε καλά”.

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα θα είναι κουρασμένη ψυχολογικά και όχι μόνο λόγω των συνεχών ταξιδιών και της ήττας από τον Κολοσσό είπε πως “δεν το πιστεύω. Πρέπει να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας. Χάσαμε πολλά παιχνίδια στον πόντο και ψάχνουμε μια ποιοτική νίκη ακόμα… Κάναμε μόνο μια σημαντική νίκη κόντρα στην Ρουντούπις. Θέλουμε πολύ μια μεγάλη νίκη…”

Δείτε τι δήλωνε χθες το μεσημέρι ο Ντομινίκ Τζέιμς για το ματς με τη Ντόνετσκ στο οποίο αποφάσισε να μην είναι παρών:

{youtube}4BeiBdAbjcw|640|360|1{/youtube}

To Top