ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Τζένκινς ενημέρωσε πως αποχωρεί από τον Άρη!

Ο Μάικλ Τζένκινς βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΚΑΕ και ενημέρωσε πως αποχωρεί από την ομάδα, ενώ έχει δώσει εντολή στον εκπρόσωπό του να προσφύγει στην FIBA, διότι είναι πίσω σε (δύο ή τρεις) δόσεις συμβολαίου.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ούτως ή άλλως σε δυσμένεια, διότι ποτέ δεν έπεισε ότι αξίζει το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε. Δεν είναι την εκτίμηση κανενός μέσα στην ομάδα, άλλωστε υπήρχε πρόθεση να αποχωρήσει από το φθινόπωρο, αλλά τότε είχε “καθίσει” στο συμβόλαιό του.

Προφανώς πλέον έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του (υπήρχε φημολογία και πριν τα παιχνίδια με την Βιλερμπάν ότι ενδιαφέρεται ομάδα από την Ιταλία) και γι’ αυτό επέλεξε να φύγει τώρα ο ίδιος, αφού έχει και το δικαίωμα να το κάνει βάσει συμβολαίου, εφόσον του οφείλονται δύο δόσεις συμβολαίου.

Πρέπει να υπογραμμιστεί σε αυτό το σημείο ότι οι κίτρινοι είχαν ενημερώσει τον εκπρόσωπο του παίκτη στην Ελλάδα να βγάλει τον Τζένκινς στην αγορά και να του έβρισκε διάδοχη κατάσταση, διότι υπήρχε η πρόθεση τους να μην συνεχίσουν την συνεργασία.

Ο Τζένκινς έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του να προσφύγουν για να εξασφαλίσουν το συμβόλαιο, αλλά επί της ουσίας θα ξεκινήσει η διαδικασία διαπραγμάτευσης για την καταβολή των οφειλομένων ώστε να μην συνεχιστεί η υπόθεση δικαστικά.

 

To Top