ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τζέραρντ φορά ξανά τη φανέλα της Λίβερπουλ για χάρη του Κλοπ!

Ο Κλοπ έκανε την πρόταση και ο Στίβεν Τζέραρντ δέχτηκε να φορέσει ξανά την κόκκινη φανέλα για ένα και μόνο ματς μαζί με άλλους τρεις πρώην άσους των “reds”. Διαβάστε το story.

Μετά από 17 χρόνια που φόρεσε και τίμησε όσο λίγοι την κόκκινη φανέλα (1998-2015) ώστε να γίνει το σύμβολο της σύγχρονης ιστορίας της Λίβερπουλ ο Στίβεν Τζέραρντ επέλεξε να κλείσει την καριέρα του στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι όμως η αγάπη του για την ομάδα ήταν λογικό να τον φέρει κάποια στιγμή πίσω στα πάτρια εδάφη.

Αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικα του παπούτσια (24 Νοεμβρίου) αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης να αναλάβει επικεφαλής στις Ακαδημίες του συλλόγου και τώρα έρχεται να κάνει ένα ακόμα δώρο στους εκατομμύρια πιστούς του ίδιου και της Λίβερπουλ με το να ξαναμπεί στο γήπεδο για να αγωνιστεί με την κόκκινη φανέλα.

Αυτό θα γίνει στο τέλος της σεζόν και συγκεκριμένα στις 24 Μαΐου σε φιλικό στην Αυστραλία απέναντι στην Sydney FC, με τον Τζέραρντ να έχει δίπλα του τρεις ακόμα παλιές δόξες της ομάδας, τους Κάραγκερ, Άγκερ και ΜακΜάναμαν και τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να επιθυμεί έτσι να γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο τη συμπλήρωση 125 χρόνων από την ίδρυσή του.

“Είναι φανταστικό. Εάν κάποιος μου έλεγε πριν μερικά χρόνια ότι θα ήμουν ο προπονητής του Στίβεν Τζέραρντ θα το χαρακτήριζα κάτι το φανταστικό. Θα έπρεπε να δείτε τα μάτια του Στίβι όταν του το είπα, ουσιαστικά όταν τον ρώτησα αν θα ήθελε να παίξει. Πίστευα ότι έπρεπε να τον πείσω και εκείνος μου απάντησε “Ναι, φυσικά, πότε”;

Είναι 100% παίκτης της Λίβερπουλ και ανυπομονεί όπως και εγώ να πάρει μέρος. Δεν θα του δώσω πολλές συμβουλές και θα τον αφήσω να απολαύσει το παιχνίδι. Θα είναι ωραίο για τον κόσμο να τον δει ξανά με τη φανέλα της Λίβερπουλ, δήλωσε ο Κλοπ για αυτό το φιλικό ενώ ο Τζέραρντ τόνισε:

“Θα είναι τιμή να φορέσω την κόκκινη φανέλα και να παίξω ποδόσφαιρο με μία εξαιρετική ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες μου”.

 

Πηγή: contra.gr

To Top