Ο Τζακ Γουίλσιρ αποσύρθηκε από τη δράση στα 30 του και γίνεται προπονητής στη Κ-18 της Άρσεναλ

Ο Τζακ Γουίλσιρ ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι αποσύρεται στα 30 του χρόνια από το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην Κ-18 της Άρσεναλ.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και της Γουέστ Χαμ, Τζακ Γουίλσιρ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7) ότι αποσύρθηκε από τη δράση στα 30 του χρόνια και θα αναλάβει να προπονήσει τη Κ18 της Άρσεναλ.

Με ανακοίνωσή του στο προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter έκανε γνωστό ότι κρεμάει τα παπούτσια του, έχοντας να θυμάται αξέχαστες στιγμές από την καριέρα του, τόσο στην Άρσεναλ, όσο και με την εθνική Αγγλίας.

Νιώθει πολύ τυχερός που κατάφερε όλα αυτά τα πράγματα στη πορεία του, κάτι που δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την υποστήριξη της οικογένειάς του, των φίλων του, των υπαλλήλων και των προπονητών των ομάδων που αγωνίστηκε αλλά και των φιλάθλων που τον υποστήριζαν πάντοτε.

 

“Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι με πολλές αναμνήσεις και ήταν ευλογία για εμένα να βιώσω τόσα πράγματα. Έζησα το όνειρο. Από παιδάκι που κλωτσούσα μια μπάλα, φτάνοντας μέχρι την Άρσεναλ και την παρουσία στην εθνική ομάδα της χώρας μου σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η καριέρα μου ξεγλίστρησε για λόγους που δεν μπορούσα να ελέγξω και αυτό καθιστά δύσκολη την απόφαση της απόσυρσης. Είχα ακόμα πάρα πολλά να δώσω. Ξέρω όμως ότι έχει έρθει η σωστή ώρα. Έπαιξα στο υψηλότερο επίπεδο, με ορισμένους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, κατέκτησα Κύπελλα, ήμουν αρχηγός στην ομάδα μου, εκπροσώπησα την εθνική ομάδα της χώρας μου και ξεπέρασα τα πιο τρελά μου όνειρα”, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Γουίλσιρ.

To Top