Ο Τζανόπουλος στο PRESSARIS για την παράταση μεταγραφών και την πιθανή αναβολή πρωταθλήματος

Μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί και βρίσκουν πλέον επισήμως τον Άρη στη Γ΄ Εθνική, το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιτροπής της Football League 2 και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος, προκειμένου να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε θέματα που “καίνε” τους “κίτρινους”.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στις μεταγραφές, ο κ. Τζανόπουλος ανέφερε σχετικά: “Υπάρχει ήδη απόφαση από το τελευταίο δ.σ. την περασμένη Παρασκευή ότι δεν μπορεί να δοθεί παράταση στις μεταγραφές. Εγώ ο ίδιος έθεσε αυτό το ερώτημα, καθώς βρισκόμασταν σε αναμονή των εξελίξεων σε Άρη και Δόξα Δράμας, και η απόφαση που πάρθηκε ήταν αρνητική”, για να εξηγήσει: “Δεν μπορεί η εκτελεστική ν΄ ανατρέψει απόφαση του δ.σ.”.

Επιπλέον, όσον αφορά με τη διαφαινόμενη αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου, είχε να πει: “Αν ο αρμόδιος Υπουργός δεν δώσει νέα εντολή για αδειοδότηση των γηπέδων, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πιέσεις τις τελευταίες ημέρες από τη Γ.Γ.Α., όμως, για την ώρα δεν έγιναν ουσιαστικές διαδικασίες στους Δήμους”, ενώ φρόντισε να διευκρινίσει πως “η περίοδος για μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου”.

To Top