ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Τζεμπούρ ετοιμάζεται, ο Αναστόπουλος… το σκέφτεται!

Το τελευταίο διάστημα ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και σε πολύ μεγάλο βαθμό τα έχει καταφέρει περίφημα.

Ο Αλγερινός έχει ανεβάσει κατακόρυφα ρυθμούς στις προπονήσεις με μοναδικό στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι αναβολές της πρεμιέρας του έδωσαν την ευκαιρία να μην χάσει επίσημα ματς. Για την ακρίβεια, αν το επιλέξει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο 32χρονος φορ δεν θα έχει χάσει ούτε ένα ματς πρωταθλήματος!

Ο 58χρονος, όμως, προπονητής του Άρη ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Η χρησιμοποίηση ή μη του Τζεμπούρ στο ματς της Τρίτης, θα κριθεί τις επόμενες μέρες, παρότι και πάλι θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί. Κυρίως για τις ιδιαιτερότητες που εμφανίζει η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πρόκειται για ένα ματς πρεμιέρας, που επιβάλλεται η νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, είναι μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, άρα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και φυσικά θα διεξαχθεί σε ένα γήπεδο, του οποίου η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι προς στιγμήν άγνωστη.

To Top