ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τζεφ Βαν Γκάντι βλέπει… εφιάλτες με τον Εστέμπαν Μπατίστα

Ο Τζεφ Βαν Γκάντι επέστρεψε στους πάγκους μετά δέκα χρόνια και θα οδηγήσει την Team Usa στο φετινό AmeriCup χωρίς κανέναν ΝΒΑερ και με παίκτες κυρίως προερχόμενους από την G- League.

“Μην υποτιμάτε πόσο ευάλωτους μας βλέπουν οι υπόλοιποι αυτή τη στιγμή. Ξεκινώντας από μένα. Να τι θα σκέφτονται: Αυτός ο … κλόουν δεν έχει κοουτσάρει εδώ και δέκα χρόνια. Δεν έχει παίξει ποτέ σε παιχνίδι της FIBA”, είπε ο Βαν Γκάντι σε συνέντευξη του στο ESPN, αλλά το καλύτερο κομμάτι έχει να κάνει με τον… Εστέμπαν Μπατίστα. Ναι, τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού .

“Κοίτα τον τώρα, κοίτα τον Μπατίστα”, λέει ο Βαν Γκάντι στο ρεπόρτερ ενώ περιστοιχίζεται από αναφορές και βίντεο των αντιπάλων (σ.σ. η Ουρουγουάη είναι στον ίδιο όμιλο με τις Ηνωμένες Πολιτείες).

“Κανείς δεν ποστάρει πια, αλλά αυτός το κάνει. Κοίτα τον, το κάνει κάθε φορά. Θα πάει στο “ντράιβ”, θα γυρίσει πάνω στον αντίπαλο. Ξανά και ξανά και ξανά. Το δεύτερο παιχνίδι μας είναι με την Ουρουγουάη που είναι αυτή που είναι. Πηγαίνει στο κρεβάτι και σκέφτομαι τον Εστέμπαν Μπατίστα”, λέει ο ευρηματικός Βαν Γκάντι κουνώντας το κεφάλι του…

To Top