Ο Τζο Αρλάουσκας στο PRESSARIS: “Από τους ωραιότερους τέσσερις μήνες της καριέρας μου εκείνοι στον Άρη” (video)

Ο Τζο Αρλάουσκας βρίσκεται στο Λονδίνο ως σχολιαστής σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης. Βρήκε τον χρόνο και μίλησε στο PRESSARIS για την δική του παρουσία στον Άρη για περίπου τέσσερις μήνες, αλλά και για τον Νίκο Γκάλη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είπε αρχικά για στον Γκάλη πως “δυστυχώς δεν θυμάμαι πολλά από τον Νίκο Γκάλη, γιατί όταν η δική του καριέρα τελείωνε, ξεκινούσε η δική μου… Έχω δει όμως σε βίντεο τι έχει κάνει. Εκπληκτικός παίκτης, εκπληκτικός σκόρερ… Ήταν εκείνος ο τύπος παίκτη που έμπαινες στο παρκέ και έλεγες ότι είναι εύκολα αντιμετωπίσιμος, αλλά μετά έβλεπες την δύναμή του, την ικανότητά του, την οξυδέρκειά του. Απίστευτος σκόρερ…”.

Για την παρουσία του στον Άρη είπε πως “ίσως είναι από τους πιο ωραίους τέσσερις μήνες στην καριέρα μου! Πέρασα πολύ καλά, οι φίλαθλοι ήταν εκπληκτικοί, η πόλη επίσης, μου άρεσε πολύ που ήμουν για τέσσερις μήνες στην Θεσσαλονίκη”, ενώ όταν ρωτήθηκε να πει κάτι στα ελληνική θυμήθηκε αυτό που έμαθε από την πρώτη μέρα: “Δεν θα είναι καλό… Τι κάνεις μαλάκα;”.

 

To Top