Ο Τζο Σμιθ ανακάλυψε ότι η γυναίκα του έχει λογαριασμό στο Οnly fans και έγινε έξαλλος

Έγινε κι αυτό. Ο Τζο Σμιθ ανακάλυψε καταλάθος ότι η σύζυγος του και πρώην πορνοστάρ, Κίσα Κάβις διατηρεί λογαριασμό στο only fans… πίσω από την πλάτη του.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Νο1 στο ΝΒΑ Draft 1995, με αποτέλεσμα να λογομαχήσει με τη σύζυγος του, όσο εκείνη τραβούσε βίντεο, το οποίο και αναρτήθηκε.

«Μόλις έμαθα έπειτα από τόσα χρόνια ότι έχεις λογαριασμό στο OnlyFans. Αυτά είναι μαλ…ίες. Στο λέω, αυτά είναι μαλ…ες», λεει ο Τζο Σμιθ αρχικά, με την ίδια να απαντάει: «Ήξερες ποια ήμουν όταν με γνώρισες. Νόμιζα ότι δεν θα χρειαζόταν ποτέ να επιστρέψω σε αυτά, αλλά πλέον δεν είναι αυτό το θέμα. Μόνο για εμένα το κάνω αυτό, οπότε γιατί να σου το πω; Είναι δικό μου σώμα και δική μου γαμ…νη επιλογή».

Να σημειώσουμε ότι ο Τζο Σμιθ επιλέχθηκε στο Νο1 του NBA Draft 1995 από τους Ουόριορς και αγωνίστηκε στο NBA από το 1995 έως το 2011, φορώντας τις φανέλες των Ουόριορς, των Τίμπεργουλβς, των Μπακς, των Σίξερς, των Πίστονς, των Χοκς, των Μπουλς, των Καβαλίερς, των Θάντερ, των Λέικερς, των Νάγκετς και των Νετς σε μια πλούσια καριέρα.

To Top