ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Τζόναθαν Μενέντες προ των πυλών του Άρη, κοντά σε συμφωνία τριών χρόνων

Μια ανάσα από την απόκτηση του Τζόναθαν Μενέντες βρίσκεται ο Άρης. Ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Μενέντες αγωνίζεται στις Η.Π.Α και στην Ρεάλ Σολτ Λέικ στην οποία σε 24 συμμετοχές είχε 1 γκολ και μία ασίστ, ενώ παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, συζητάει για την πρόωρη αποδέσμευση του.

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του όπως στην Τσακαρίτα (17 συμμετοχές, 3 γκολ), στην Βελέζ (6 συμμετοχές), , στην Τάγιερες (56 συμμετοχές, 16 γκολ, 6 ασίστ), στην Ιντεπεντιέντε (38 συμμετοχές, 6 γκολ, 4 ασίστ) και στην Νιούελς Ολντ Μπόις (11 συμμετοχές, μια ασίστ) ως δανεικός και με συμπαίκτη τον Παλάσιος του Παναθηναϊκου!

Επίσης έχει παίξει στην Ευρώπη και στην Σεβίλλη Β’ στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο του 2012 όπου έμεινε για τρία χρόνια με 56 συμμετοχές και 4 γκολ. Μάλιστα είχε ως συμπαίκτη στην Σεβίλλη και τον Χούλιαν Κουέστα, για 16 αγώνες.

Επίσης έπαιξε και στο Κατάρ το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2018-19 όταν η Ιντεπεντιέντε τον παραχώρησε δανεικό στην Αλ Ραϊαν στην οποία είχε 4 αγώνες και 1 γκολ.

To Top