ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Τι Τζέι Μπρέι μίλησε στο PRESSARIS για τον Άρη και επιβεβαίωσε τις επαφές για συνεργασία!

Ο Τι Τζέι Μπρέι παραδέχθηκε στο PRESSARIS πως υπάρχουν συζητήσεις με τον Άρη για το ενδεχόμενο συνεργασίας την επόμενη σεζόν, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους κίτρινους, αλλά ξεκαθάρισε πως τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Μπρέι είναι παίκτης που ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει στον Άρη από την πρώτη μέρα που οριστικοποίησε την παραμονή του στην ομάδα και ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον 26χρονο γκαρντ, που την περασμένη σεζόν ήταν παίκτης του Κολοσσού και τον ρώτησε αν όντως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα σε αυτόν και τον Άρη.

“Ο ατζέντης μου και ο Άρης έχουν κάνει κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις, αλλά δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο ακόμα”, είπε αρχικά ο Μπρέι και πρόσθεσε με νόημα: “Ο Άρης είναι φανταστικό κλαμπ, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ”.

Αυτά τα λίγα, αλλά και… καλά, είπε ο Μπρέι στο PRESSARIS, επιβεβαιώνοντας καταρχήν πως υπάρχουν συζητήσεις και κατά δεύτερον πως θέλει να έρθει και να παίξει στον Άρη. Διαφορετικά δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να μιλήσει με τόσο θερμά λόγια.

Το θέμα φυσικά είναι να μπορέσουν οι δύο πλευρές να βρουν κοινό σημείο επαφής και στο οικονομικό και πάνω σε αυτό δουλεύουν αυτές τις ημέρες.

Θα είναι ευχής έργο στον Άρη της επόμενης χρονιάς να υπάρχει παίκτης του επιπέδου του Μπρέι, με ιδιαίτερα υψηλό μπασκετικό IQ και ένα εξαιρετικό περιφερειακό σουτ.

Στον Κολοσσό την χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 12,1 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 27 αγώνες.

To Top