ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Τολιόπουλος… φώναξε πως είναι εδώ!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έδειξε κόντρα στον Ιωνικό το πρόσωπο, που παρουσίαζε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και πριν τη διακοπή για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ήταν ο παίκτης, που εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις του και αποτελούσε έναν από τους βασικούς παράγοντες στην επίθεση του Άρη. Μετά από 20 συνεχόμενες άστοχες προσπάθειες τριών πόντων στους προηγούμενους αγώνες, χθες είχε 3/8 από τη γραμμή των 6,75, ξεκινώντας με 3/4 και το πρώτο εύστοχο, το πανηγύρισε, σηκώνοντας τα χέρια, σαν να έλεγε… επιτέλους!

Οι 20 πόντοι (7/7 β., 2/3 δπ., 3/8 τρ.) απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας ήταν η τέταρτη καλύτερη φετινή του επίδοση μετά τους 38 στο Περιστέρι, τους 26 στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με την ομάδα της Νίκαιας και τους 23 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ευχής έργον είναι η χθεσινή εμφάνιση να ανεβάσει την ψυχολογία του Τολιόπουλου, αλλά και την αυτοπεποίθησή του, ενόψει των δυο τελευταίων παιχνιδιών της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ.

To Top