Ο Τομ δεν έφερε την… άνοιξη: αποχή στον Ηρακλή λόγω οφειλών

Ο Τομ Παπαδόπουλος προφανώς δεν έφερε την… άνοιξη στον Ηρακλή. Η αποχή των ποδοσφαιριστών λόγω οφειλών, ήρθε μια μέρα μετά τα μεγάλα προβλήματα με την εγγυητική για μερικές εκατοντάδες ευρώ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως μεταδίδει το bluearena.gr: “Είναι δεδομένο, όπως επανειλημμένως έχουμε γράψει, ότι το θέμα για τη διοίκηση του Τομ Παπαδόπουλου και εν γένει για τον Ηρακλή δεν έχει να κάνει μόνο με τις παλαιές οφειλές, αλλά και τις οφειλές, που δημιουργεί η χρήση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Προς επιβεβαίωση αυτής της αρνητικής κατάστασης, ήρθε η σημερινή απόφαση των ποδοσφαιριστών να συγκεντρωθούν στα αποδυτήρια της Μίκρας και να αποφασίσουν αποχή από την προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα, εξήγησαν προς τη διοίκηση, ότι αν δεν τακτοποιηθούν σε οικονομικό επίπεδο (ιδίως ως προς το θέμα, που αντιμετωπίζουν με τα απλήρωτα – από πλευράς διοίκησης – ενοίκια των διαμερισμάτων τους…), υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη στάση αποχής από τα δρώμενα της ομάδας…”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσή μας να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Τα οποία. το τονίζουμε αυτό. σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φίλαθλο, μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν. όπως, άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή όμως δεν δύναται να παραληφθεί το γεγονός πώς έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπρεπε να μας έχουν καταβληθεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συναδέλφων μας που έχουν λάβει μόλις το 20%, των συμφωνηθέντων απολαβών τους. Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως είμαστε επαγγελματίες και μέσω του ποδοσφαίρου κερδίζουμε τα προς το ζην τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειες μας.

Ζητούμε λοιπόν από την διοίκηση διευθετήσει άμεσα μέρος των οφειλών που υπάρχουν, όχι μόνο προ εμάς αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και βρίσκονται σε αντίστοιχη δυσχερή θέση.

Η σημερινή μας αποχή ήταν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια υπομονής.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή».

To Top