ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Τομ Παπαδόπουλος και οι εκ Τουρκίας χορηγίες για την ΠΑΕ Άρης…

Στην συνέντευξη του Θοδωρή Καρυπίδη στο Yellow Radio, δόθηκαν απαντήσεις και στο κομμάτι των χορηγιών, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, να ευχαριστεί τον Τομ Παπαδόπουλο για την στήριξή του.

Παράλληλα, σχολίασε και τις επαφές με τους Τούρκους επιχειρηματίες, γνωστοποιώντας ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη μετά τις γιορτές.

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: “Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη χορηγία του. Αγαπάει την ομάδα και θέλει να βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία σκέψη για συμπαίκτη. Οποιος έχει εκατομμύρια και θέλει να τα βάλει, είμαι ανοικτός να συζητήσω οποιαδήποτε πρόταση που θα είναι καλή για τον Άρη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Με τον κ. Παπαδόπουλο συζητάμε επίσης για τις ακαδημίες. Τίποτε άλλο. Για εμπλοκή το το καλοκαίρι δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Αν υπάρξει βέβαια κάτι άλλο στο μέλλον, αυτό είναι άλλο θέμα”.

Για τους Τούρκους χορηγούς: “Εχει γίνει μία συνάντηση στο γήπεδο με τον κ. Αχτσιόγλου και τον κ. Κολοβέτσιο. Θέλουν να βάλουν κάποιες χορηγίες. Και εμείς θέλουμε. Ας μας πουν το πλάνο τους. Αν θέλουν να βάλουν, ας έρθουν. Μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι. Τους στείλαμε κάποια σχέδια του γηπέδου και περιμένουμε. Το μέλλον του Άρη όμως δεν εξαρτάται από αυτό. Εχουμε το πλάνο μας, τις χρηματοροές μας και προχωράμε βάσει αυτών. Αμέσως μετά τις γιορτές θα πάω στην Κωνσταντινούπολη. Αφού μας κάλεσαν οι άνθρωποι, θα πάμε”.

To Top