ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Τομ Παπαδόπουλος, οι ακαδημίες και το πόστο στον Κανακούδη

Η μεταγραφή του Πέτρου Κανακούδη στον Άρη, μόνο… τυχαία δεν ήταν, όπως αποδεικνύεται, καθώς ο έμπειρος αμυντικός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τομ Παπαδόπουλο, εκ των μεγάλων χορηγών της φετινής ομάδας των “κιτρινόμαυρων”.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως γνωστοποιεί η “Arena Press”, ο Πέτρος Κανακούδης, πρόκειται το καλοκαίρι να αναλάβει πόστο, πιθανότατα σε σημαντική θέση, στις ακαδημίες των “κιτρινόμαυρων”, ίσως και ως υπεύθυνος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει: “ΕΓΙΝΕ γνωστό επίσης, ότι ο Πέτρος Κανακούδης που αποκτήθηκε από τον Άρη για να αγωνιστεί, μάλλον ήρθε για να δει από τώρα τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα, να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας, τις Ακαδημίες, γιατί είναι πολύ φιλικά προσκείμενος στον Παπαδόπουλο, από τότε που έπαιξε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ για υπεύθυνο Ακαδημιών του χρόνου, στην προσπάθεια που θα κάνει ο Παπαδόπουλος με το νέο project στον Άρη, άρα θα είναι ο «άνθρωπός» του και όπως μάθαμε το συμβόλαιο του Κανακούδη θα το πληρώνει ο ίδιος ο Παπαδόπουλος”.

Άλλωστε, όπως είχε γνωστό από την πρώτη μέρα που το όνομα του Τομ Παπαδόπουλου, ήρθε στην επιφάνεια για τον Άρη, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είχε εκφράσει την επιθυμία του στο project που ετοιμάζει για την Θεσσαλονίκη, να εμπλέκεται και ο Άρης, σε επίπεδο ακαδημιών.

Κάτι που είχε παραδεχθεί δημόσια και ο Θοδωρής Καρυπίδης, που είχε τονίσει πως υπήρξε συζήτηση για τις ακαδημίες, όταν ταξίδεψε τελευταία φορά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Φιλαδέλφεια.

Από τη στιγμή που ο Τομ Παπαδόπουλος έχει άριστες σχέσεις με τον Πέτρο Κανακούδη (γνωρίστηκαν όταν ο δεύτερος έφτασε πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στη Φιλαδέλφεια Γιούνιον το 2014), έχει προτείνει στον Θοδωρή Καρυπίδη, ο Θεσσαλονικιός αμυντικός να αναλάβει ενεργό ρόλο.

Κι όπως αποδεικνύεται, κάτι τέτοιο και θα γίνει από τη στιγμή, που σε πρώτη φάση, για τους επόμενους έξι μήνες, ο ποδοσφαιριστής θα ανήκει στο δυναμικό του Άρη, ενώ το καλοκαίρι πρόκειται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για τη νέα στροφή στην καριέρα του.

To Top